توقیف ۳ کامیون با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در نیکشهر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۰۴۰۰

توقیف ۳ کامیون با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در نیکشهر

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: ماموران پلیس شهرستان نیکشهر حین گشت زنی در حوزه استحفاظی به ۳ دستگاه کامیون مشکوک و به آنها دستور توقف دادند.

توقیف ۳ کامیون با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در نیکشهر

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علیرضا دلیری جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در زاهدان گفت: رانندگان خودرو‌ها با بی توجهی به دستور پلیس با سرعت زیاد از محل متواری شدند که در نهایت با اقدامات پلیسی خودرو‌ها متوقف و در بازرسی از این ۳ خودرو ۷۵ هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه رانندگان خودرو‌ها مدارک قانونی و مربوطه را ارائه ندادند، بیان داشت: هر ۳ خودرو توقیف و راننده به همراه سرنشینان آنها برای اقدامات قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شدند.

سرهنگ دلیری با اشاره به اینکه ارزش ریالی سوخت قاچاق کشف شده از این ۳ خودرو توسط کارشناسان مربوطه ۱۵ میلیارد ریال اعلام شده است تصریح کرد: پلیس با هرگونه قاچاق سوخت و توزیع خارج از شبکه سوخت رسانی و افرادی که سرمایه کشور را به تاراج می‌برند برخورد قاطع و قانونی می‌کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار